Het machinaal sluiten van kartonnen dozen is niet meer weg te denken in een modern verpakkingsproces. De voordelen zijn enorm: aanzienlijke tijdswinst, besparing op dure tape, uniform en esthetisch mooi gesloten dozen.

Onze dozensluitmachines eisen een minimum aan onderhoud en zijn allen opgebouwd uit hoogwaardige componenten die de klant dag na dag bedrijfszekerheid bieden. Onze slogan is dan ook: het best mogelijke product met de best mogelijke service voor de best mogelijke prijs!

Wij onderscheidden 2 types van automatische dozensluittoestellen, namelijk met manuele aanpassing naar doosformaat en volautomatische aanpassing.

Bij de toestellen met manuele aanpassing naar doosformaat zal de operator eerst het doosformaat bepalen, deze dozenlsuiters lenen zich uitstekend om grote partijen dozen van hetzelfde formaat te sluiten.

De dozensluiters met automatische aanpassing naar doosformaat werken volledig autonoom en passen zich automatisch aan naar hoogte en breedte van de doos. Dit toestel kan gemakkelijk hoge hoeveelheden dozen verwerken van verschillende formaten door elkaar. Eveneens verkrijgbaar in hoge snelheid uitvoering om nog een hogere output te verkrijgen!

De keuze van de dozensluiter zal mede bepaald worden door: de gevraagde output, de afmetingen van de dozen en aard van de dozen. Vrijwel ieder type van dozensluitmachine kan aangeboden worden in een uitvoering voor zowel standaard, grote of kleine dozen.

Om uw verpakkingsproces nog meer te automatiseren kunnen wij ook automatische dozenopzetters integreren.

Onze specialisten komen graag ter plaatse om alles in overleg met de klant te bespreken.