Tespack kan de klant steeds de meest performante volautomatische horizontale en verticale omsnoeringsmachines aanbieden.

Onze automatische omsnoeringsmachines worden in zeer nauw overleg met de klant ontworpen, getest en geplaatst. Onze nr. 1 zorg is dat de klant maximaal tevreden is. Onze aanbiedingen zijn dan ook steeds 'custom made'

Het hart van deze strappingmachines, namelijk de omsnoeringskop is een vibratie kop. De kop kent relatief weinig componenten, waardoor deze kop door zijn eenvoud een zeer robuuste en zekere werking kent.

Het onderhoud aan de vibratie groep is zeer gering, mede omdat het geheel is opgebouwd met “high-tech” delen in geslepen staal. Hierdoor zorgt de kop dat “dedicated” componenten zoals weerstanden, thermokoppels, thermo regulatoren, lasbladen etc minder slijtage kennen, hetgeen weliswaar in het begin niet opvalt maar bij frequent gebruik van de machine wel!!

Dus gegarandeerd lage onderhoudskosten!

Wij kunnen het product horizontaal of verticaal gaan omsnoeren, dit op iedere gewenste lengte of hoogte. De omsnoeringsmachines zijn uitbreidbaar met automatische hoekapplicators, draaitafel voor gekruiste omsnoerings, pers om het product samen te drukken, automatische balkinvoersysteem, ...

Geschikt voor zowel PP als PET omsnoeringsband, met een perfect instelbare spanning van 50- 3500 N. blinken deze toestellen uit en maken ze u verpakkingslijn compleet.